Mon Feb 06 , 2023

Wedstrijdverslag: RSC SDM Koersel-Ham – ZVC Solona Ranst

Eerste Ploeg  16/10/2021

Nadat het goede voorbeeld gegeven werd door het B-Team en de U21, was het tijd voor de eerste ploeg.

De sfeer zit er goed in en de wedstrijd vat aan met een licht overwicht voor RSC. Toch zit de schrik er goed in voor de scherpe counters van Ranst tot Ashraf het welletjes vindt en Koersel-Ham verdient op voorspron brengt.
Een paar minuten later draait Hasanbegovic zich goed vrij en brengt RSC op 2-0. Wie denkt dat de trein dan vertrokken is, komt bedrogen uit. Plots krijgt ranst een 10m, maar de speler van Ranst was danig onder de indruk van Vanderhaegen en schiet hem ernaast.
Een minuut later moet Vanderhaegen zich toch gewonnen geven op een afgeweken schot. 2-1 en dat is dan ook meteen de ruststand.

In de tweede helft blijft het lang 2-1. De RSC verdedigers, Achraf, Guan en Niels hebben hun werk om Ranst niet terug te laten komen tot Nermin er dan toch 3-1 van maakt. Ook Ranst scoort opnieuw en de 3-2 is een feit.
Spannende wedstrijd, mooi voor de neutrale toeschouwer, maar niet voor de supporters die RSC een warm hart toedragen.

Dan komt het moment van Thoelen. Opnieuw hij brengt rust voor de onrustig kloppende harten door de 4-2 binnen te leggen. Wedstrijd gespeeld en de eerste overwinning is een feit.

Zondag spelen nog onze U15 in Aarschot en onze dames gaan naar de sterke tegenstanders in Tongeren.

© 2022 RSC SDM Koersel All Rights Reserved