Wed Feb 08 , 2023

Wedstrijdverslag: La Squadra Maasmechelen – RSC SDM Koersel-Ham

Nieuws  25/09/2021

De bekerwedstrijd start niet al te best voor RSC, ze komen na een minuut of 5 op 1-0 achterstand.
Maar Vanvolcksom zet een minuutje later het scorebord al terug op 1-1.
2 minuten later scoort Vanvolcksom ook al de 1-2.
Dan is het moment aangebroken om iemand anders te laten scoren en El Admi neemt de 1-3 mooi voor zijn rekening.
Natuurlijk laat Vanvolcksom dit weer niet aan zijn hart komen en trekt alleen op de doelman af. 1-4 en meteen ook zijn hattrick van de avond.
Daarna zet Seddiki nog de 1-5 ruststand op het scorebord.

Na de rust komt Maasmechelen iets gretiger uit de kleedkamer en probeert RSC vast te zetten op de eigen helft, maar het lukt hen niet te scoren.
Met nog 20 minuten voor affluiten staat ons vast sluitstuk Vanderhaegen met plezier zijn plaats af. Onze jonge toekomst Vermeulen Maghuin (16 jaar) krijgt zijn eerste minuten in het eerste team.
Daarna is het moment van een andere yougster Derwa aangebroken en maakt hij het eerste doelpunt in de 2e helft. 1-6 daar hebben we lang op moeten wachten. Na enkele mooi saves is daar dan toch het eerste tegendoelpunt van onze Vermeulen Maghuin. 2-6

Nu het gekste moment van de avond. Dohri maakt de 2-7 op spectaculaire manier, moeilijk te omschrijven, al vallend struikelend toch nog spartelend op de grond en duwt met zijn hoofd binnen.
Toch blijft Maasmechelen mooi en sportief meevoetballen en kan alsnog nog de 3-7 maken. Maar RSC wil het laatste woord hebben en Seddiki leg de 3-8 mooi binnen.

Een mooie overwinning en de volgende wedstrijd van de beker werd verwacht tegen Borgerhout maar ze werden verrassend uitgeschakeld door het andere Maasmechelen.

© 2022 RSC SDM Koersel All Rights Reserved