Mon Feb 06 , 2023

Wedstrijdverslag: Futsal Development Juprelle – RSC SDM Koersel-Ham

Eerste Ploeg  17/02/2022

Gisteren een spannende wedstrijd gespeeld tegen het Luikse Juprelle in Kelmis (35km verderop). Een klok was er zelfs niet aanwezig. De tijd moest dus waargenomen worden met de stopwatch van een smartphone…

Deze wedstrijd stond als belangrijk en stressvol aangestippeld… en dat was er ook aan te zien.
Iedereen was gespannen vanaf de eerste minuut.

Zo komen we ook na een 10 tal minuten 1-0 achter na een individuele fout. In minuut 13 is het voor de uit schorsing wederkerende Adnan Asbaa genoeg geweest en hij prikt de 1-1 tegen de netten. Hij neemt het team verder op sleeptouw waarna in minuut 16 Nermin en Ashraf alleen voor een leeg doel staan. Onverwacht speelt Nermin hem nog af waarna Ashraf de 1-2 in het doel trapt.
Daarna steelt de 2de scheidsrechter, die al van de eerste minuut als tegen floot wat hij ook maar kon fluiten, de show. Hij overruled meermaals de de eerste scheidsrechter, dit zelfs tot ergernis van de eerste scheidsrechter, en hij beslist om zijn 6 de fout te fluiten op een afstand van 7 à 8meter. Resultaat 2-2 en ook dadelijk de ruststand.

De eerste 10 minuten van de 2e helft wordt er weer in gespannen sfeer gespeeld tot Nermin ons in minuut 30 op een 2-3 voorsprong schiet. Juperelle scoort dadelijk de 3-3 door vreugde, voorgaande akkefietjes en concentratie verlies Bij Koersel. Toch is het weer Koersel dat voor komt na een doelpunt van Ashraf 3-4.
Het is nu alles of niets voor Juprelle en het begint met vliegende keeper te spelen. Wat volgt zijn 4 zeer spannende minuten waarin Ashraf de verlossende 3-5 tegen de touwen trapt.

Operatie redding is ingezet.

© 2022 RSC SDM Koersel All Rights Reserved