Beide teams begonnen erg gedreven aan de match en wilden er een boeiend kijkstuk van maken.

Koersel was erg verrast door de hoge druk van de bezoekers maar herstelde vlug het evenwicht. Toch waren het de bezoekers die na 3 minuten op voorsprong kwamen.

De thuisploeg nam dan meer en meer het heft in handen en dit resulteerde na meerdere kansen en in minuut 10 toch tot de verdiende gelijkmaker. Beide teams kregen nog enkele mooie kansen maar het was Koersel dat nog voor de rust de 2-1 op het scorebord plaatste.

Na rust eenzelfde aangename wedstrijd met de meeste kansen voor de thuisploeg en de logische 3-1. Een moedig Tongeren probeerde terug te vechten en lukte ook de aansluitingstreffer 3-2. De bezoekers kregen nog een opgelegde kans maar de thuisdoelman, Sven Vanderhaegen, hield de bezoekers van de gelijkmaker.


RSC SDM Koersel : S. Vanderhaegen (GK), K. Mievis (GK), D. Van De Paar, N. Skeric, L. Thoelen, N. Bodard, V.Fehro, F. Aertgeerts, A. Del Freo, A. El Admi

Goals : 3' Baccus (0-1), 10' Thoelen (1-1), 16' Thoelen (2-1), 26' Fehro (3-1), 28' Boumediene (3-2), 31' Thoelen (4-2), 35' El Admi (5-2), 38' Aertgeerts (6-2)

Sponsors & Partners