Koersel heeft een felbevochten zege behaald in Alken. Een heel erg onsportieve thuisploeg die niet schuwde om elleboogstoten uit te delen en waar natrappen blijkbaar de normaalste zaak van de wereld is en die ook niet schuwden racistische opmerkingen te geven aan Amin Akrich verknoeiden wat een mooie voetbalavond had kunnen worden.


Een thuisaanhang die constant racistische uitlatingen deden, de Koerselse spelers met alle mogelijke middelen probeerden te intimideren en dan scheidsrechters die hier attent op gemaakt werden maar toch deden of hun neus bloede maakten dat het geen leuke voetbalavond werd.

De franstalige scheidsrechters werden meermaals op de spreekkoren en uitlatingen gewezen en ze zouden er op letten maar ofwel verstonden ze geen Nederlands ofwel hadden ze schrik maar dit was echt nationaal zaalvoetbal onwaardig!


Ik herinner mij nog dat Alken eens een ferm pak rammel gehad heeft in Wallonië en dat daar toen een hele heisa over geweest is, maar nu kan ik de Franstalige jongens die dit gedaan hebben en daarvoor geschorst werden echt wel begrijpen!


RSC SDM Koersel : 

Goals : 3' Thoelen (0-1), 9' Alken (1-1), 10' Akrich (1-2), 15' Alken (2-2), 15' Alken (3-2), 21' Akrich (3-3), 23' Alken (4-3), 30' Delfreo (4-4), 31' Alken (5-4), 35' Thoelen (5-5), 36' Akrich (5-6), 38' Alken (6-6), 39' Buyemaa (6-7), 40' Thoelen (6-8)

Sponsors & Partners