Wed Feb 08 , 2023

Business

De sportwereld heeft de laatste jaren een enorme evolutie doorgemaakt en is een zeer krachtig communicatiekanaal geworden voor bedrijven. Binnen de sport is de grootte en populariteit van het product “voetbal” enorm. Door de enorme belangstelling en de liefde van de fans voor de sport en zijn/haar club is sportsponsoring een enorm krachtig kanaal om marketing- en sales doelstellingen te realiseren zoals het verbeteren van de bekendheid.

RSC Koersel-Ham groeit. Onze groei biedt dan ook opportuniteiten om uw business te laten groeien. Dit is het ideale moment voor een verkennend gesprek. Zijn er mogelijkheden om een partnership op te zetten met het doel mekaar te versterken? Wij verkennen graag de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op en wie week leggen we samen de basis voor een stevige groei.

BRANDING

U heeft de mogelijkheid om op verschillende manieren visueel aanwezig te zijn tijdens onze wedstrijden en evenementen om uw merkbekendheid te vergroten.

ONLINE

RSC SDM Koersel-Ham heeft inmiddels ook een stevige digitale voetafdruk, zowel via onze website als social media. U kan hier als partner gebruik van maken door zeer gericht doelgroepen aan te spreken en een relatie op te bouwen met onze fans.

WEDSTRIJDBAL

Wilt u graag een wedstrijdbal schenken? Dit kan voor elke thuiswedstrijd van elk team. Neem zeker contact met ons op om de voorwaarden te bespreken.

HOOFDSPONSORS

CO-SPONSORS

© 2022 RSC SDM Koersel All Rights Reserved